STUDIO KI IS HEIDY VAN KOESVELD

I
k ben een shiatsutherapeut die op zoek is naar wat jou beweegt. Hierdoor kijk ik niet alleen naar je klacht maar ook naar de oorzaak hiervan. Je patronen, je kracht en potentie worden helder en 
dat geeft rust. Met ervaring, fijngevoeligheid én nieuwsgierigheid wil ik dit samen met je onderzoeken.  Naast mijn praktijk ben ik ook docent  op de Zenshiatsu opleiding.

Hieronder kan je verder lezen over shiatsu, clean language en systemisch werk.
SHIATSU

Shiatsu is gebaseerd op de principes van de traditionele Chinese geneeskunde. Door druk, strekkingen en manipulaties wordt de ki uitgenodigd weer efficiënt te gaan stromen.  Wanneer dit gebeurt zal je meer vanuit rust en helderheid leven en minder klachten ervaren. Shiatsu kan naast reguliere geneeskunde of alternatieve therapieën worden gegeven.


CLEAN LANGUAGE

Shiatsu en Clean Language zijn onbevooroordeeld op zoek naar wat jou beweegt, fysiek en mentaal. Clean Language werkt bijzonder goed wanneer je meer inzicht wilt krijgen in een fysieke klacht, een conflict, of bijvoorbeeld, een vervelende gewoonte. Hierdoor ontstaat en helderheid en rust. Met Clean Language worden terugkomende vragen gesteld zonder aannames en veronderstellingen. Vaak combineer ik Clean Language met shiatsu. Natuurlijk kunnen we ook een aparte (eventueel online) afspraak maken om alleen met deze methode te werken.

SYSTEMISCH WERK

Ook bied ik je de mogelijkheid  samen te kijken  naar jouw unieke systeem.
Dit is een geweldige manier om breed te kijken naar wat jouw beweegt.
Je krijgt hierdoor inzicht in jouw eigen plek in een systeem,  je verhouding tot anderen, in welk systeem dan ook (familie, werk, vrienden). Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je steeds opnieuw vervalt in gedrag dat je weerhoudt van ontwikkeling en groei.