STUDIO KI IS HEIDY VAN KOESVELD

Kijken naar beweging..het fasineert me mateloos...

Zowel in de natuur, naar jou als persoon, als naar een gezin of een werksituatie. Wat gebeurt er nu eigenlijk? Hoe lopen de lijntjes en met welk doel? Waar stroomt het en waar minder? Wat is de functie en effect hiervan?  Dit vraagt om een systemische blik op een groter geheel.

I
k ben Systemisch begeleider, opgeleid bij Phoenix Opleidingen en het Bert Hellinger Instituut. Hier ben ik gegroeid tot een professional met oog voor detail en liefde voor het werkelijke contact. Naast Systemisch Werk maak ik ook gebruik van Transactionele Analyse, NLP en Clean Language.

Door de 15 jaar ervaring als therapeut en docent in de Chinese Geneeswijze weet ik wat de waarde is om te kijken naar het grotere geheel; het overzicht geeft ruimte voor creativiteit, vanzelfsprekende oplossingen en zicht op je potentieel. 

CliĆ«nten noemen mijn werkwijze zorgvuldig, helder en warm. Mijn plek is naast jou; we onderzoeken een vraag, ik faciliteer de mogelijkheden en samen bepalen we de route. 

Ik word blij van beweging, de vroege ochtend en goeie koffie. Ik hou minder van routine, langdurig vergaderen en liefdeloos eten.

Kijken naar beweging, het houdt me eindeloos nieuwsgierig..Jou binnenkort ook?